Pankkipalvelut sinua varten

Tarvitsetko asuntolainan? Houkutteleeko sijoittaminen? Ehkäpä haluat avata säästötilin lapsenlapsellesi? Oma Säästöpankki palvelee sinua kaikissa raha-asioissa. Meidän kanssamme päivittäiset raha-asiat sujuvat mutkattomasti. Palvelemme sinua 45 konttorissa, ja helppokäyttöinen verkkopankkimme on aina käden ulottuvilla.

Tilit

Haluan säästää pahan päivän varalle. Minulla on ASP-tili. Minä haluan shoppailla. Haluan, että perheemme raha-asiat hoituvat yhdeltä ja samalta tililtä. Jokaisella on omat tarpeensa. Oma Säästöpankilla on sopivia tiliratkaisuja jokaiselle.

Lue lisää tilivaihtoehdoistamme

Kortit

Oma Säästöpankin korttivalikoimasta löydät juuri sinulle sopivan kortin kaikkeen maksamiseen sekä kotimaassa että ulkomailla. Oma Säästöpankin maksukortit ovat turvallinen valinta myös verkko-ostoksiin.

Lue lisää korteistamme

Lainat

Oma koti. Kesämökki. Uusi auto. Vene. Unelmien lomamatka. Tule käymään. Meiltä saat nopeasti lainapäätöksen, olipa sitten kyse asuntolainasta, remonttilainasta tai opintolainasta.

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista

Verkkopalvelut

Oma Säästöpankin verkkopankki on ulottuvillasi aina riippumatta ajasta tai paikasta. Säästät aikaa ja usein myös rahaa, sillä sähköiset palvelut ovat yleensä edullisempia kuin perinteiset palvelut. Myös luonto kiittää sähköisen asioinnin käyttäjää.

Tutustu tarkemmin

Säästöt ja sijoitukset

Jokaisella on haaveita. Niitä pitää olla. Mikä on sinun haaveesi? Tavoitteellisella säästämisellä voit saavuttaa sen. Tule käymään, niin jutellaan, mikä säästämisen tai sijoittamisen vaihtoehto on sopivin juuri sinulle.

Lue lisää

Hinnastot

Näistä hinnastoista löydät henkilöasiakkaan yleisimmin käyttämien palveluiden hinnat. Täydelliset palveluhinnastot ovat käytettävissäsi konttoreissamme.

Hinnasto-otteet