Tietoa meistä

Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin säästöpankki. Sen tase on yli 2 miljardia euroa. Oma Säästöpankki palvelee 125.000 asiakastaan 45 konttorin ja 250 henkilön voimin. Tavoitteenamme on tarjota paikkakunnan parasta, ihmisläheistä pankkipalvelua. Asiakkaidemme taloudellinen menestyminen ja hyvinvoinnin turvaaminen ovat tärkeimmät päämäärämme.

Oma Säästöpankki Oyj

Vahvat Säästöpankit Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa, Etelä-Savossa, Hämeessä, Pirkanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Karjalassa ovat päättäneet yhdistyä. Suomen suurimman Säästöpankin nimi on Oma Säästöpankki.

Lue lisää Oma Säästöpankista.

Hallitus ja johtoryhmä

Oma Säästöpankin hallituksen ensisijainen tehtävä on johtaa yhtiötä osakkaiden yhteisen edun mukaisesti. Johtoryhmien tehtävänä on avustaa toimitusjohtajaa Oma Säästöpankin operatiivisen liiketoiminnan johtamisessa.

Tutustu hallitukseen ja johtoryhmiin.

Toiminta-ajatus ja strategia

Oma Säästöpankin paikallisesti vahvat säästöpankit ovat syntyneet edistämään säästämistä ja asiakkaidensa hyvinvointia. Nämä arvot ovat kestäneet toiminnassamme jo yli 100 vuotta ja ovat meille edelleen keskeisiä.

Lue lisää

Liiketoiminnan tuki

Henkilöstöhallinto, tietohallinto, markkinointi, viestintä ja taloushallinto tukevat Oma Säästöpankin organisaatiota omalla erikoisosaamisellaan.

Tutustu liiketoiminnan tukijoukkoihin

Compliance

Oma Säästöpankin Compliance-toiminnot pitää sisällään sääntöjen ja ohjeiden noudattamisen, riskien hallinnan sekä menetelmien ja toimintatapojen kehittämisen.

Tutustu Compliance-tiimiin

Hallinto- ja ohjausjärjestelmä

Oma Säästöpankki Oyj:n hallinto- ja ohjausjärjestelmät täyttävät luottolaitostoiminnasta annetun lain 7 luvun 1 §:ssä mainitut yleiset vaatimukset.

Lue lisää

Medialle

Oma Säästöpankki Oyj on nyt Suomen suurin ja taloudellisesti vahvin säästöpankki. Oma Säästöpankki toimii kahdeksassa maakunnassa.

Oma Säästöpankin edustajat medialle

Sijoittajille

Tervetuloa tutustumaan Oma Säästöpankin taloustietoihin. Täältä löydät pankin taloudelliseen tilanteeseen liittyvän informaation, tasekirjat ja puolivuosikatsaukset.

Lue lisää

Ura vauhtiin Oma Säästöpankissa

Meillä asiantuntijuus ja monipuolinen osaaminen kulkevat käsi kädessä. Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi.

Tutustu meihin työnantajana