Sivun tyyppi: Yritykset (Sivun tyyppi: company)

Yritysasiakkaan palvelut

Onko sinulla oma yritys? Vai oletko vasta perustamassa omaa yritystä? Molemmissa tapauksissa sinun kannattaa poiketa lähimpään Oma Säästöpankin konttoriin. Me tiedämme, että liiketoimintasi parhaaksi tarvitset asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua: kokonaisuutta, joka on juuri sinun yrityksesi näköistä. Tule käymään, me autamme!

Yrityksesi rahoitus

Asiantuntijamme opastavat löytämään sopivan rahoitusratkaisun yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa. Vankka paikallistuntemuksemme ja nopea päätöksenteko sekä joustavuus ovat yrityksesi parhaaksi.

Lue lisää

Maksuliikenne

Sujuva maksuliikenne ja kassanhallinta ovat olennainen osa yrityksesi liiketoimintaa. Oma Säästöpankin yrityspalvelut takaavat, että sinun ei tarvitse kantaa huolta maksuliikenteestä. Voit vain keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Yrityksen perustaminen

Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta? OmaSp on luotettava, paikallinen yhteistyökumppani toiminnan perustamisesta lähtien. Rakennetaan yhdessä yrityksesi näköinen kokonaisuus.

Lue lisää

Hinnastot

On tärkeää, että sinä saat keskittyä yrityksesi pyörittämiseen, kun päivittäiset raha-asiat on hoidettu järkevästi. Oma Säästöpankista saat asiantuntevan palvelun yrityksesi talouden ylläpitoon yhdestä paikasta.

Lue lisää

Yhteistyö­kumppanimme ovat yrityksesi tukena

Yhteistyökumppanimme tukevat yrityksesi liiketoimintaa. Vahvasti paikallisena pankkina löydämme yrityksellesi sopivan kokonaisratkaisun.

Lue lisää

Vakuudet yrityksesi puolesta

Oma Säästöpankin pankkitakauksella hoidat vaivatta yrityksesi tarvitsemat vakuudet. Pankkitakaus on meidän antamamme vakuus yrityksesi puolesta sopimuskumppanin hyväksi.

Lue lisää